Mobirise Web Page Builder

Skelskør Roklub fylder 100 år  i 2017.

Den 28. juni 1917 afholdtes en stiftende generalforsamling på foranledning af herreekviperingshandler Mogens Sørensen, som også blev roklubbens første formand.
Klubben fylder derfor 100 år i år, og vi har besluttet at fejre fødselsdagen den 1. juli 2017.
Vi er ved at samle minder fra klubbens lange og spændende liv, og noget af dette kan ses  på denne side:

Forberedelserne til den store 100-års fødselsdagsfest er i fuld gang.
Skelskør Roklub er glade for, at Harboes Bryggeri har lovet at levere øl og vand til jubilæumsreceptionen og festen.

Den 1. juli 2017.

Roklubbens holder åbent hus arrangement i Det Røde Pakhus kl. 14 - 16.

Først er der opvisning på vandet af kajakker og robåde.

I pakhuset taler af borgmester Sten Knuth og formand for kulturudvalget Troels Christensen. En repræsentant for Slagelse Idrætsråd og for Korsør Roklub sagde også et par ord.

AFTENFESTEN

Den 25. marts 2017.

Fejringen af roklubbens 100 års jubilæum er i gang.

Sæsonen indledes med klubbens standerhejsning, hvor den nye inrigger blev døbt "Fjordkaperen", og klubbens seneste kajak fik navnet "Qwang".

Roklubbens 75 års fødselsdag i 1992.

Standerhejsning 1992.

Sommerfest med tale af klubbens formand Max Hansen, derefter borgmester Søren Clausen, bådedåb ved bankdirektør P. W. Olsen, tale af formanden for Dansk Forening for Rosport og af formanden for De Sydsjællandske Roklubbers Sammenslutning.

Roklubbens 75 års fødselsdag -
aftenfesten

Formanden holder tale og Kær Frederiksen udnævnes til æresmedlem i klubben.

Roklubbens første klubhus var af træ. Det nedbrændte i 1962. Man gik i gang med genopbygningen, og klubbens nuværende klubhus blev indviet i 1965.
Billedet er fra 1960.