easy site creator

Ungdomsafdeling - Kajak:

Skelskør Roklub har en ungdomsafdeling, med unge, der har roet i et eller flere år. Der er gode frivillige trænere, Hans Albrechtsen, Tina Bjerg og Mads Dinesen, somme tider suppleret af erfarne seniorroere. Vi har både turkajakker og havkajakker, men det er oftest turkajakkerne, der er de foretrukne.

Vi starter et nyt hold unge op tirsdag den 5. juni. Unge mellem 12-16 år kan komme i klubben den aften kl. 17 og høre om hvordan træning foregår, samt få en prøvetur. Det er Hans, der træner de helt nye unge, og i starten vil der også være nogle gange i Korsør Svømmehal onsdag aften kl. 20. Her kan de unge svømme de 600 meter, som man skal kunne for at ro i kajak, samt få mulighed for at prøve en kajak i trygge omgivelser.

Ellers er træningen normalt tirsdag aften kl. 17. Der er dog ikke træning i juli, men der kan evt. arrangeres at de unge kan komme ud med vores hjælpetrænere, som er erfarne seniorroere. Træningen kører frem til oktober. I vintersæsonen er der indendørstræning, og svømmehallen om onsdagen.

Hvis du vil høre mere om ungdomsroning, så kontakt formand Margit Geil, tel. 20144230, mail margitg@hotmail.dk

Praktiske oplysninger

Klubben har alt grej, inkl. redningsvest (skal altid bæres). De unge skal have praktisk tøj på, som kan tåle vand (medbring skiftetøj og håndklæde).

Alle hjælper hinanden med at få både ud og ind, og rydde pænt op efter sig. Forældre er velkomne – de kan kun risikere at blive sat til at hjælpe ! Flere forældre er faktisk blevet så interesseret i kajakroning, at de selv har været på kursus !

Kontingent for juniorroere er kr. 900 om året.