Web Builder

Ungdomsafdeling - Kajak:

Skelskør Roklub har en ungdomsafdeling, med unge, der har roet i et eller flere år. Der er gode frivillige trænere,  Tina Bjerg og Mads Dinesen, somme tider suppleret af hjælpeinstruktører. Vi har både turkajakker og havkajakker, men det er oftest turkajakkerne, der er de foretrukne.

Vi starter et nyt hold unge op medio/ultimo maj med Åbent Hus. Unge mellem 12-16 år kan komme i klubben og høre om hvordan træning foregår, samt få en prøvetur.

Træningen foregår onsdag aften kl. 17. Der er dog ikke træning i juli, men der kan evt. arrangeres at de unge kan komme ud med vores hjælpeinstruktører. Træningen kører frem til oktober. I vintersæsonen er der indendørstræning, og svømmehallen om onsdagen.

Efter sommeren skal man til en svømmeprøve i Korsør Svømmehal, for at vise at man kan svømme de 600 meter, som er kravet for at ro kajak.

Hvis du vil høre mere om ungdomsroning, så kontakt formand Margit Geil, tel. 20144230, mail margitg@hotmail.dk

Praktiske oplysninger

Klubben har alt grej, inkl. redningsvest (skal altid bæres). De unge skal have praktisk tøj på, som kan tåle vand (medbring skiftetøj og håndklæde).

Alle hjælper hinanden med at få både ud og ind, og rydde pænt op efter sig. Forældre er velkomne – de kan kun risikere at blive sat til at hjælpe ! Flere forældre er faktisk blevet så interesseret i kajakroning, at de selv har været på kursus !

Kontingent for juniorroere er kr. 900 om året.